the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

Firm Huidverstrakking

De FIRM PLUS behandeling van invasix inmode heeft als doel om van een verslapte en lakse huid  terug een strakke stralende huid te maken en vetophoping te verminderen.

De Firm plus is een niet invasieve technologie die gebruik maakt van radiofrequentietechniek voor het behandelen van de huid.

De Firm plus van invasix inmode is CE en FDA goedgekeurd voor het behandelen van de huid en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Werkwijze Firm plus huidverstrakking

De Firm plus huidverstrakking werkt met radiofrequentie om een massale hitte in de dermis te creëren en het collageen zo te beïnvloeden. Het verhit de oppervlakkige en diepere huidlagen tot 3 mm diepte.

Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en reduceert de vetophoping, doet de huidlagen samentrekken op langere termijn door de 'herstel-reactie' van de fibroblasten als gevolg van de weefselverhitting. Zo vermindert het tevens de rimpels,  wordt de huid zachter en strakker.

Is de behandeling geschikt voor mij?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en alle huidskleuren. De behandeling kan op alle zones van het lichaam toegepast worden, verslappingen en / of plaatselijke vetophoping  op de armen, buik, billen of het liften van de buste kan met deze techniek. Ook het gelaat kan behandeld worden tegen huidverslapping hiervoor wordt de Firm gebruikt. Dit is dezelfde behandeling alleen dat de behandelingstip kleiner is en daardoor  makkelijker de contouren van het gelaat kan volgen om zo nog meer op de rimpels in te werken.

Zie ik onmiddellijk resultaat?

Ja, door de onmiddellijke contractie van de vezels. Het optimale resultaat is echter pas op langere termijn zichtbaar, 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling, door de aanmaak van nieuw collageen.

Zijn er meedere behandelingen nodig?

Ja. Dat is erg verschillend, het aantal hangt af van de graad van verslapping. Bij een gemiddelde persoon wordt aanbevolen om gedurende zes weken wekelijks te behandelen voor optimaal resultaat.

Is het resultaat permanent?

Neen. Er bestaan geen permanente behandelingen voor het verstrakken van de huid en het verminderen van vetophoping. Na de behandeling loopt de tijd weer verder en verliest de huid langzaam zijn flexibiliteit. Het resultaat begint gemiddeld genomen te verminderen na 2 à 3 maanden. Daarom is een enkele onderhoudsbehandeling elke 1 à 2 maanden aanbevolen om de resultaten te bestendigen en zelfs nog te verbeteren. Zo wordt het collageen steeds opnieuw gestimuleert .

Is de behandeling pijnlijk?

Neen. De behandeling is niet pijnlijk. De meeste mensen vinden  de behandeling aangenaam. Tijdens de behandeling wordt de huid opgewarmd, wat aangenaam aanvoelt. Na de behandeling kan u dan ook uw normale activiteiten verderzetten. Er is geen herstelperiode. De huid gloeit wat na en men ziet wat rood.