the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

Rainpharma dieet

Verantwoord efficiet Afslanken

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je
moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt.

Onder begeleiding van een professionele City spa  voedings-Coach doorloop je de 3 verschillende periodes binnen het Rainpharma afslankprogramma. Je coach zal je steeds begeleiden, evalueren en motiveren.


Hoe werkt het?

Rainpharma  is een afslankprogramma in 3 fases dat gebruik maakt van proteinesupplementen, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Deze proteineshakes ziin volledig caseine- en glutenvrij en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen.
Dit eiwitfrequent dieet gebaseerd op een gecontroleerde inname van 20g eiwitten om de 3 uur zorgt voor volledig behoud van je spiermassa en voorkomt zo overbelasting van de nieren.
Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves.   Het gevolg: afslanken!

Die eiwitsupplementen worden aangevuld met lekkere verse groenten en op regelmaat vlees,vis of eieren.
De berekening van de hoeveelheid en welke groenten, gebeurt aan de hand van het aantal koolhydraten per portie.
Wij raden aan enkel de supplementen en programma's van rainharma te gebruiken. Het Rainharma diet is een totaalaanpak zo zijn we zeker dat we jouw doel op één evenwichtige manier bereiken.


Meer dan een dieet!

Dit doet de city spa voedings-coach voor jou:

   1. Aanbieden van een efficiënt afslankprogamma voor gewichtsverlies
   2. Regelmatige contole van het gewicht en vetpercentage
   3. Aanreiken van nieuwe voedingsgewoonten
   4. Aanzet tot een nieuwe levensstijl

Dit alles door strikte opvolging en en een motiverende coaching. Steeds bereikbaar voor alle vragen .

3fase plan

Het Rainpharma progamma is een doordacht 3 fase progamma dat op jouw maat wordt afgestemd. Alle stappen moeten dan ook achtereenvolgens doorlopen worden.

fase  1: Afslankingsperiode

De vermageringsperiode heeft als doel om u snel en efficient te doen afvallen. In deze fase ga je het meeste gewicht verliezen door de RainShakes te drinken steeds aangevuld met gerechten op basis van veel groenten en op regelmaat gepaste hoeveelheid vlees ,vis of eieren wij zorgen voor één gedetailleerde lijst. In deze fase schrappen we koolhydraten (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,...) deze periode is afhankelijk van uw gewenst gewichtverlies maar duurt nooit langer dan 12 weken.

fase 2: verzilveringsperiode

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen zoals graanproducten en fruit opnieuw in het eetschema geïntroduceerd. Het is de bedoeling dat u de nieuwe inzichten over gezonde voeding gebruikt om een evenwichtig voedinspatroon te bekomen dat bij u past door een eetdagboek en het samen bespreken hoe de eiwitsupplementen geleidelijk aan te vervangen en zo af te bouwen.

 fase 3: Regel van 2

Het gewicht dat u op het einde van de verzilveringsperiode heeft wordt als stabiel vertrekpunt gezien en zolang u de maximum schommeling van 2 kilo niet overschrijdt zit u op schema. Een gezonde eetgewoonte met eventueel voedings-supplementen (vitamines en mineralen ) gecombineerd. Het is van cruciaal belang om  In deze derde fase u leefpatroon goed te evalueren om niet te hervallen. Van daar max 2 kilo schommeling. Uw lichaam zal gewend raken aan uw nieuwe gewicht en levensstijl waardoor u minder moeite zal hebben om dat gewicht te behouden .