the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

TMT mesolift

De TMT MESOLIFT behandeling (mesotherapie zonder naalden) is een nieuwe technologie die het voor het eerst mogelijk maakt om actieve ingrediënten op de meest efficiënte manier in de huid te sluizen en dit zonder naalden.

Mesotherapie is een uiterst veilige methode. De ingrediënten bestaan voor een groot deel uit een mix van vitaminen, anti-oxidanten, aminozuren en mineralen.

De naaldloze mesotherapie werd ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijke vetverwijdering en cellulitis.

Deze behandeling kan als aanvulling bij alle huidbehandelingen gebruikt worden.


Wat is mesotherapie?

De Mesotherapie behandeling is gebaseerd op een techniek om medicijnen onder de huid te krijgen, enkel daar waar ze nodig zijn, en dit zonder gebruik van bijvoorbeeld naalden of orale toediening.

Mesotherapie kan ook op esthetisch vlak verschillende problemen oplossen door aminozuren, vitaminen en mineralen onder de huid te brengen, exact daar waar ze nodig zijn. Op die manier worden ze ingesluist in de cellen en opgenomen.


Hoe lang duurt een behandeling?

Elke behandeling duurt ongeveer 30 minuten.


Is de behandeling voor elk huidprobleem het zelfde?

Afhankelijk van het huidprobleem wordt een specifieke behandeling gestart. Of het nu gaat over huidverslapping, rimpelvermindering of een droge huid… elk huidprobleem  komt in aanmerking.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat worden 6 behandelingen aangeraden, met een frequentie van minstens eenmaal per week. Daarna kan u de resultaten makkelijk behouden met een onderhoudsbehandeling elke 4 tot 8 weken. Een eenmalige behandeling kan ook, om te stralen vlak voor een speciale gelegenheid.