the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

Hiernaast vindt u een overzicht met meer informatie van de lichaamsverzorgingen die wij aanbieden in ons schoonheidssalon  “ the city spa ” .

Kort samengevat ;

De lichaamsverzorging  bodyscrub  en bodywrap die wij aanbieden in ons schoonheidssalon worden door schoonheidsspecialistes uitgevoerd met professionele cosmetica van Dermalogica en Decleor.  Twee topmerken waarvan de bedrijfsfilosofie perfect overeenkomt met onze manier van werken in ons schoonheidssinstituut :

 resultaatgerichte huidverbetering in combinatie met een gevoel van welzijn en ontspanning.

De productlijn van Dermalogica en Decleor bevat enkel de beste ingrediënten die geen
 irriterende, synthetische geur- en kleurstoffen gebruiken . 100 % zuiver en 100 % natuurlijk.  De producten worden niet op dieren getest, de verpakkingen zijn recycleerbaar.

( bodyscrub : de  behandeling bestaat uit het reinigen van de huid met een product dat een grove korrel bevat  door de masserende beweging worden de dode huidcellen van uw huid verwijderd met als resultaat een gehydrateerde en zijdezacht huid. )

bodywrap : de behandeling  bestaat uit het aanbrengen van producten op het lichaam die verrijkt zijn met werkstoffen die zeer goed opgenomen worden door de huid. U wordt  in een folie gewikkeld en afgedekt met een deken. )


Deze verzorgingen kunnen perfect gecombineerd worden met onze massages. .