the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

Kyalin proteïnedieet

Samen Slimmer Afslanken

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.
Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt.

Onder begeleiding van een professionele City Spa voedings- Coach doorloop je de verschillende stappen binnen het afslankprogramma. Je coach zal je steeds begeleiden, evalueren en motiveren.

Hoe werkt het?

Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en vetten.
Dit eiwitdieet gebaseerd op een gecontroleerde inname van eiwitten zorgt voor een afbraak van vetreserves, met volledig behoud van spiermassa en voorkomt zo overbelasting van de nieren.
Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves.  

Het gevolg: afslanken
zonder je lichaam uit te putten of aan te tasten.

Die eiwitsupplementen worden aangevuld met lekkere groenten en op regelmaat vlees,vis of eieren. De berekening van de hoeveelheid en welke groenten, gebeurt aan de hand van het aantal koolhydraten per portie.

Wij raden aan enkel de producten en programma's van Kyalin te gebruiken. Het Kyalin dieet bestaat  uit en zeer gevarieerd gamma kwalitatieve eiwitrijke maar koolhydraatarme producten, zo zijn we zeker dat we jouw doel bereiken.

Meer dan een dieet!

Dit doet de City Spa voedings-coach voor jou:

   1. Aanbieden van een efficiënt afslankprogamma voor gewichtsverlies
   2. Regelmatige controle van het gewicht en vetpercentage
   3. Aanreiken van nieuwe voedingsgewoonten
   4. Aanzet tot een nieuwe levensstijl

Stappenplan

Het Kyalin dieet is een doordacht  4 stappenplan dat op jouw toekomstige maat wordt afgestemd. Alle stappen moeten dan ook achtereenvolgens doorlopen worden tot het einde.

     Stap 1: Afslankfase

In de eerste fase ga je het meeste gewicht verliezen. Gedurende deze fase volg je een strikt dieet op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,...) zijn niet toegelaten.

     Stap 2: Reïntroductiefase

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw in het eetschema geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.

     Stap 3: Stabilisatiefase

In deze derde fase worden de eiwitsupplementen  helemaal vervangen door gezonde voedingsmiddelen en wordt een zetmeelportie weer toegelaten. Dit eetschema zal de basis vormen van jouw nieuwe, gezonde voedings patroon.

     Stap 4: Gezonde voeding

Dit is het einddoel van ons dieet! Het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet, maar een levenstijl. Alles mag, maar met mate.