the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

TiteFX

De TiteFx behandeling is een revolutionaire niet-chirurgische figuurbehandeling  en vernietigt uw vetcellen voor een slanker, strakker figuur.

Door middel van bi-polaire radiofrequentie en mechanische bindweefselstimulatie worden de  problemen aangepakt:

                  lokale vetophopingen en huidverslapping.

"TiteFX zorgt voor vetreductie, centimeterverlies, huidversteviging ."

"TiteFx is mogelijk voor elke huidskleur, van spierwit tot diepzwart. Bovendien moet men de zon voordien of nadien niet vermijden."

"Minder behandelingen. Kortere behandelduur. Eén behandeling per week volstaat."

"TiteFx is FDA en CE goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten."


 

Wat is TiteFx ?

TiteFx  maakt gebruik van de INVASIX INMODE technologie en wordt ingezet voor het behandelen van plaatselijke vetophoping rond de  buikzone bij mannen en buik-en bilzone bij vrouwen.

De resultaten: daadwerkelijke vermindering van vetophoping, centimeterverlies, huidverstrakking.
De behandeling is FDA goedgekeurd voor deze claims.

TiteFx is op dit ogenblik de best beschikbare technologie die vetcellen plaatselijk vernietigt zonder snijden.

Hoe werkt de TiteFx nu Precies ?

TiteFx maakt gebruik van Radiofrequentie (RF), pulsen met hoge amplitude en een vacuum techniek  voor het mobiliseren van het weefsel.

De radiofrquentie (RF) warmt de huid fractioneel op  waardoor de doorbloeding verhoogt en de zuurstofopname toeneemt. Dit stimuleert de stofwisseling (vetafbraak) .
De pulsen met hoge amplitude zorgen voor een optimale energie in de behandelde zone waardoor de vetcellen opwarmen en als het ware liquide worden. Zij worden door het lichaam afgevoerd.

De mechanische vacuum techniek zorgt er voor dat de pulsen een diepere vet laag bereiken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn minimaal 6 behandelingen noodzakelijk, slechts eenmaal per week. De planning wordt opgesteld aan de hand van een voorafgaand intakegesprek.
Behandelingen duren relatief kort +/- 35 min voor buikzone, waardoor ze perfect in een druk weekschema in te passen zijn.

Obese personen of personen met cellulitis in de 3de graad kunnen enkele kuren achtereenvolgens moeten doorlopen.

Huidverbetering (verstrakking) is zichtbaar na enkele behandelingen.
Omtrekvermindering, verminderde vetophopingen is meestal zichtbaar na de 3, 4 de behandeling.

Moet ik zelf ook inspanningen leveren?

Tijdens deTiteFix behandeling hoeft u zelf niets te doen.  
Er wordt wel gevraagd om voldoende water te drinken, de huid goed te hydrateren en een gezonde voeding- en leefstijl na te streven.

Diëten of sporten is niet noodzakelijk, maar draagt wel bij tot optimale resultaten. Om resultaten te garanderen mag u tijdens de behandelreeks niet bijkomen in gewicht.

Moet ik onderhoudsbehandelingen plannen?

Om het resultaat dat u bekomen heeft te behouden wordt gevraagd geen gewichtstoename te hebben, indien u toch terug hervalt in uw oude levensstijl kan u de Titefx behandeling herhalen .

Is de behandeling pijnlijk?

Neen. De behandelde zone wordt opgewarmt  tot +/- 42 graden en dan gevolgt door een energiestoot tijdens de elektroporatie, sommigen reageren hier gevoelig op en dan wordt de energiewaarde indien mogelijk aangepast . Tijdens de proefsessie wordt de energie langzaam opgebouwd . Na de behandeling kan u uw normale activiteiten onmiddellijk verderzetten, er is geen herstelperiode nodig. De huid kan wel rood en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling.

Wetenschappelijke zekerheid

Maar weinig toestellen voor figuurverbetering zijn officieel en onafhankelijk getest of goedgekeurd. TiteFx is het non-invasief toestel voor vetvermindering met bewezen technologie,ondersteunt  met  wetenschappelijke studies.

Wanneer kan ik starten?

Het volstaat een eerste afspraak te maken. Iedereen kan in principe meteen starten. Het is in ieder geval aanbevolen eerst een afspraak te maken voor een intakegesprek plus proefsessie. Hier worden alle voorwaarden en contra-indicaties overlopen en gecontroleerd.
Het intakegesprek  plus proefsessie is gratis.