the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

Hiernaast vindt u een overzicht met meer informatie van de huidverbetering behandelingen die wij aanbieden in ons schoonheidssalon  “ the city spa ” .

Kort samengevat ;  

Al de gelaats- en lichaamsverzorgingen die wij aanbieden in ons schoonheidssalon worden door goed opgeleide schoonheidsspecialistes uitgevoerd met professionele cosmetica van dermalogica en decleor. Twee topmerken waarvan de bedrijfsfilosofie perfect overeenkomt met onze manier van werken in ons schoonheidssinstituut :

 resultaatgerichte huidverbetering in combinatie met een gevoel van welzijn en ontspanning.

De productlijn van Dermalogica en Decleor bevat enkel de beste ingrediënten die geen
 irriterende, synthetische geur- en kleurstoffen gebruiken . 100 % zuiver en 100 % natuurlijk.  De producten worden niet op dieren getest, de verpakkingen zijn recycleerbaar.

Deze verzorgingen kunnen perfect gekombineerd worden met onze TMT mesolift of DTS dermaroller voor een optimaal resultaat, het bekomen van een jonge  stralende huid.


( tmt mesolift  : mesotherapie zonder naalden is een nieuwe technologie die het voor het eerst mogelijk maakt om actieve ingrediënten op de meest efficiënte manier in de huid te sluizen daar waar ze nodig zijn om de huid te verstrakken. )   

( DTS microneedling  : een techniek waarmee een rolletje met microscopisch kleine naaldjes  over de huid rolt. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Het lichaam reageert met de aanmaak van collageen en elastine . Deze perforaties zorgen tevens voor een perfecte productopname. )


Wij werken ook met het Inmode behandelingstoestel van Invasix groep,voor de Lumecca fotofacial  en Firm en Firm plus behandeling.


( LUMECCA FOTOFACIAL  : de behandeling staat voor huidverjonging  en het verwijderen van pigmentvlekken en couperose. )

 ( FIRM EN FIRM PLUS  : de behandeling staat voor huidverstrakking .
Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van bi-polaire radiofrequentie om het collageen te beïnvloeden. )Onze schoonheidsspecialisten adviseren  u graag na een zorgvuldige  huidanalyse om de voor uw huid meest geschikte behandeling te bepalen.