the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

Lumecca Fotofacial

Lumecca huidverjonging

De Lumecca huidverjonging behandeling van invasix inmode staat voor het verwijderen van pigmentvlekken en couperose, waardoor de huid een jongere uitstraling krijgt.

De lumecca is een niet invasieve technologie die gebruik maakt van een IPL (intense pulsed light) voor het behandelen van de huid.

De lumecca van invasix inmode is CE en FDA goedgekeurd voor het behandelen van de huid en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Werkwijze Lumecca huidverjonging

Lumecca huidverjonging werkt met een combinatie techniek van IPL licht en extra koeling voor meer comfort.
Het opklaren van de huid.  Couperose, gesprongen haarvaatjes, huidoneffenheden door zonbeschadiging, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige huidskleur door bruine en rode vlekjes zijn makkelijk en snel gelijktijdig te behandelen. Ook geschikt voor het behandelen van vergrote poriën.

Het gepulseerd licht wordt door de verkleuringen geabsorbeerd waardoor deze alle warmte opnemen en zo onstaat er photothermolys, de cellen worden hierdoor oververhit en opgeruimd. Onmiddellijk na de behandeling worden de aangepakte zones donkerder of roder, waarna deze gradueel verlichten.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Elke behandeling zorgt voor een verbetering van de huidtonus maar pigmentvlekken en gesprongen haarvaatjes worden dus ook eerst donkerder vooralleer ze na enkele dagen vervagen.  Wij zien meestal al na 3 behandeingen geweldige verbetering. De mooiste resultaten voor een heldere jongere huid worden meestal bereikt na 5  behandelingen met een interval van 3- 4 weken. Het totaal aantal behandelingen verschilt naargelang de huidconditie, huidskleur en de ernst van het probleem.
 
Is de behandeling geschikt voor mij?

Geschikt voor de meeste huidskleuren type (I tem IV) niet voor donkere huidskleur.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Dat wil niet zeggen dat de behandeling aangenaam is, maar wel te verdragen. Er is geen verdoving nodig. Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld tot 3 graden, wat aangenaam aanvoelt. Na de behandeling kan uw huid rood/gezwollen en warm aanvoelen zoals bij een zonnebrand,na enkele uren zal dit verdwijnen .