the City Spa

Ontvang jij graag onze nieuwsbrief?

Behandelingen

Hiernaast vindt u een overzicht met meer informatie van de afslankings  behandelingen die wij aanbieden in ons schoonheidsalon  “  the city spa  ” .

kort samengevat ;
Om er voor te zorgen dat wij op een verantwoorde manier mensen kunnen begeleiden met afvallen , hebben wij gekozen voor een dieet op basis hoogwaardige proteïnen.

Het kyalin proteïne dieet en het rain dieet in combinatie met Rainpharma voedingssupplementen.

Wij zijn officieel verdeelpunt van het kyalin dieet.  Door ons constant bij te scholen en steeds nieuwe opleidingen over gezond afvallen te volgen zijn wij een van de weinigen die zich kyalin coach mogen noemen.

Afvallen of het bekomen van een beter figuur doe je best niet alleen door een begeleid dieet maar in combinatie met meer bewegen zo als de powerplate behandeling.

( powerplate : een trilplaat/ toestel waarop je eenvoudige oefeningen doet. Door de trillingen van de power plate worden de spieren aangespannen waardoor ze getraind worden. )

Tijdens of na het afslanken kan een velashape of  Titefx  behandeling net dat extra stimulans zijn voor het bekomen van een beter figuur . Iets wat een dieet alleen niet kan.

( velashape : een toestel dat gebruik maakt van bipolaire radiofrequentie (RF) , infrarood energie (IR) en negatieve druk . De synergie van deze componenten resulteert in een effectieve, medische aanpak van cellulitis en plaatselijke vet ophoping. )

( Titefx : een toestel dat gebruik maakt van bipolaire radiofrequentie (RF) en mechanische bindweefselstimulatie, een revolutionaire niet chirugische behandeling die de vetcellen vernietigt voor een slanker en strakker figuur.